سابسیژن

سابسیژن روشی برای از بین بردن جای جوش

سابسیژن (Subcision) یک روش درمانی نیمه تهاجمی است که برای اولین بار در سال 1995 توسط Orentreich ابداع شده است. این روش که برای درمان مشکلات و عوارض پوستی استفاده می شود، بدون تیغ و برش زیر جلدی انجام شده و برای درمان اسکار آکنه (چال)، جای زخم‌های عمیق، سالک، چروک های عمیق، خط خنده، جای اخم، سلولیت شدید، رفع آثار جوش و … به خوبی موثر است. سابسیژن، یک  روش درمانی سرپایی است که بعد از انجام آن، نیازی به بستری شدن نبوده و همچنین، نتایج آن را می‌توانید بلافاصله و به سرعت ببنید.

سابسیژن چگونه انجام می شود؟

در این روش درمانی، ابتدا پوست صورت ضد عفونی شده و پس از آن، تزریق بی حسی به زیر پوست انجام شده و یا یک پماد بی حسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه پزشک با استفاده از یک سوزن مخصوص و یا با استفاده از کانولا، به لایه های زیرین پوست در قسمت زیر محل زخم وارد شده و با جابه‌جا کردن سوزن و یا کانولا، بافت‌های آسیب دیده پوست را از بافت های سالم جدا می‌‎کند. مرحله آخر نیز، شامل تمیز کردن جای زخم و جلوگیری از عفونی شدن آن بوده و پزشک پس از تمیز کردن پوست و خارج کردن خون باقی مانده در زیر پوست، یک کرم آنتی بیوتیک برای بیمار تجویز می‌کند تا با استفاده از آن، از عفونت‎‌های احتمالی جلوگیری کند.

سابسیژن در ساوه

دلایل و نتایج انجام سابسیژن

  • اصلاح خط خنده
  • برطرف کردن جای اخم
  • درمان اسکار آکنه (چال)
  • رفع آثار جوش های پوستی
  • رفع چین و چروک های عمیق پوستی
  • رفع تورفتگی های ایجاد شده در پوست
  • برطرف کردن گودی های ناشی از سلولیت
  • رفع جای زخم‌های عمیق (مانند زخم‌های ناشی از جراحی زایمان و یا آبله مرغان)

مزایای سابسیژن چیست؟

روش سابسیژن نسبت به سایر روش‌های دیگر، مزایای متعددی دارد که سبب برتری و محبوبیت این روش درمانی شده که در ادامه به برخی از مزایای آن اشاره می کنیم:

نتایج درمان به کمک سابسیژن، به سرعت قابل مشاهده بوده و بهبود عوارض پوستی در این روش درمانی، نیازمند گذر زمان نیست.

سابسیژن، دوره نقاهت کوتاه مدتی داشته و نیازی به بستری شدن ندارد. کبودی و تورم بعد از انجام این عمل نیز، کاملا طبیعی بوده که در طول یک دوره کوتاه مدت 7 تا 10 روزه، برطرف خواهد شد.

روش سابسیژن بر خلاف روشی مانند لیزر فرکشنال، سبب تجمع رنگ دانه‌ها و التهاب زیرپوستی نخواهد شد و همین دلیل سبب شده است تا بسیاری از افراد، روش سابسیژن را انتخاب کنند.

مزیت دیگر این روش درمانی این است که انواع زخم‌های پوستی و یا چین و چروک‎‌های پوستی را به خوبی درمان می کند.

در روش درمانی سابسیژن برای بهبودی و رفع کامل نواقص پوستی، به تعداد جلسات کمی نیاز داشته و همچنین در طول جلسات، درد چندانی متوجه فرد نخواهد بود.

کاندیدای سابسیژن چه کسانی هستند؟

  • افرادی که دارای جای جوش‌های عمیق، آکنه و اسکار هستند.
  • کسانی که بر روی صورت خود، خط خنده عمیقی دارند.
  • افراد دارای چال ها و فرورفتگی‌های پوستی
  • افرادی که بر روی بدن خود، زخم های کهنه مانند زخم آبله مرغان، و یا زخم های ناشی از تصادف و یا جراحی دارند.
  • افراد میانسالی که دچار چین و چروک‌های پوستی شدید شده و یا عوارض ناشی از نور آفتاب در چهره آنان، نمایان شده است.

برای اینکه بدانید این روش درمانی و زیبایی برای شما مناسب است یا خیر، به بهترین متخصص پوست در ساوه مراجعه کنید.

چه کسانی نباید سابسیژن انجام دهند؟

اگر یک و یا چند مورد از نشانه‌های گفته شده در زیر را دارید، ممکن است روش درمانی سابسیژن برای شما مناسب نبوده و بهتر است در این مورد، حتما با پزشک خود مشورت کنید:

هنگامی که با ایجاد زخم های هرچند کوچک، پوست شما عفونت کرده و در واقع، پوست‌تان مستعد عفونت است.

در صورتی که می‌دانید پوست شما برای ابتلا به زخم‌های غیر طبیعی پوستی مانند زخم های هایپرتروفیک، کلوئید و … است و سابقه چنین مواردی را داشته‌اید.

افرادی که دارای بیماری های مرتبط با لخته شدن خون و یا عفونت‌های ویروسی بوده و یا افرادی که غلطت خون پایینی داشته و با یک زخم کوچک و سطحی، دچار خونریزی‌های شدیدی می‌شوند.

آیا سابسیژن عوارض جانبی دارد؟

روش درمانی سابسیژن همانند هایفوتراپی که یک روش نیمه تهاجمی محسوب می‌شود، عوارض جانبی داشته که یکی از این عوارض، احتمال تغییر رنگ پوست در ناحیه تحت درمان است. به هیمن دلیل باید پس از انجام سابسیژن، از نور مستقیم آفتاب دوری کرده و داروها و کرم‌های تجویز شده برای پیشگیری از تغییر رنگ پوست را طبق دستور پزشک، مورد استفاده قرار داد.

یکی دیگر از عوارض جانبی این روش، احتمال بروز هیپریپگمانتاسیون است که ممکن است برای افرادی که پوست‌های تیره هستند، به وجود آید و برای پیشگیری و درمان آن، حتما با پزشک مربوطه مشورت کرد.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *